Kukurydza Ryżowo-Kous Cous
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Alternatywa dla kuskusu pszennego, kuskus kukurydziano-ryżowy rozjaśnia Twoje dania odważnym kolorem i pysznymi smakami.
Sposób przyjmowania
Do miski zaleca się wsypać 1 część kuskusu, dodać 1 obj. wrzącej wody, przykryć, odstawić na 5 minut, a następnie spulchnić widelcem. Doprawić do smaku. Jest spożywany na gorąco jako dodatek lub na zimno jako tabbouleh.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej i z dala od światła słonecznego.
Składniki
Kukurydza* (70%), Ryż* (30%).
(*) Uprawiane metodami ekologicznymi.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74.2 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy4.8 g
-
Białka7.4 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.