Zielona soczewica
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Zielona soczewica opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pierwotna zielona soczewica to najstarsze rośliny strączkowe bogate w błonnik i białko. W towarzystwie płatków zbożowych stanowi roślinną alternatywę dla białek zwierzęcych. Może być używany do kiełkowania (3 dni).
Sposób przyjmowania
Zaleca się przepłukać i po prostu doprowadzić do wrzenia. Odcedź, a następnie gotuj przez 20 do 30 minut w wodzie z ziołami i wodorostami kombu.
Środki ostrożności
Bez alergenów, może zawierać śladowe ilości glutenu. Inne śladowe ilości alergenów, skonsultuj się z nami.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem.
Składniki
Zielona soczewica.
Certyfikat
FR-BIO-01 Francuskie rolnictwo.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna323 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe43.6 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy15.6 g
-
Białka25.1 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.