Organiczna gotowana fasola borlotti
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczna gotowana fasola borlotti Alce Nero to gotowy do spożycia produkt do spożycia w pojedynkę, w sałatkach, zupach lub innych przetworów. Są naturalnym źródłem niezbędnego dla zdrowia błonnika. Surowe ziarna borlotto mają kolor kości słoniowej z bordowymi smugami, po ugotowaniu nabierają ciemnoczerwonego koloru, a wnętrze staje się mączne.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Składniki
Fasola Borlotti *, woda, sól, sok z cytryny *. * Organiczne
Certyfikat
IT-BIO-009 1866
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna96 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe14 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy7 g
-
Białka5.4 g
-
Sól0.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.