Ekologiczna duszona fasola
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Fasola duszona Cachopo Eco jest przygotowana do podgrzania i podania. Wyprodukowane bez mięsa i chorizo, idealne do diet niskotłuszczowych, ale bez utraty autentycznego smaku fasoli z tradycyjnym duszonym sosem. Tylko z naturalnych składników, bez użycia barwników, konserwantów i innych sztucznych substancji. 100% autentyczny smak. Miękka i niezwykle delikatna konsystencja.
Sposób przyjmowania
Konsumpcja bezpośrednia. Wskazane jest spożywanie od 2 do 4 tygodniowych porcji roślin strączkowych, które dostarczają nam węglowodanów, białek roślinnych i błonnika pokarmowego.
Warunki przechowywania
Aby zapewnić odpowiednią stabilność produktu, należy go przechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 72 godzin.
Najlepiej spożyć w ciągu 4 lat.
Składniki
Biała fasola*, sos* (z wody, pomidorów*, cebuli*, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia*, słodkiej papryki* i soli), ziemniaków* i czosnku*.
* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Certyfikat
ES-ECO-025-NA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna85 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.31 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.4 g
-
Cukry1.2 g
-
Białka9.5 g
-
Sól0.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.