Mleczny Ciecierzyca
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Łatwe w przygotowaniu i pyszne.
Fáciles de cocinar y deliciosos.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrej jakości, mają dobry smak, w sałatce w gulaszu
Très bonne qualité ,elles ont un bon goût , en salade en ragoût
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Mleczny Ciecierzyca opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Intracma Mleczna ciecierzyca lub tłuste masło z ciecierzycy z Andaluzji ma gruboziarniste, okrągłe ziarno z bardzo pomarszczoną skórą i prawie białym kolorem. Jest idealny zarówno do potrawek, jak i potraw na zimno oraz potraw z warzywami.
Wskazanie
Spożywanie mlecznej ciecierzycy jest wysoce zalecane dla ludzi ze względu na jej wysoką wartość odżywczą: ciecierzyca dostarcza nam dużej ilości wolno przyswajalnych węglowodanów, jest bogata w białko, minerały, żelazo i błonnik oraz uboga w tłuszcze nasycone.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dopasować do konsumenta.
Składniki
Mleczna ciecierzyca
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna364 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.65 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.72 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe52.15 g
-
Cukry2.93 g
-
Błonnik pokarmowy14.64 g
-
Białka18.81 g
-
Sól0.025 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.