Ciecierzyca czarna
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Są dobre w smaku, ale nie różnią się zbytnio od normalnych, po ugotowaniu mają ciemniejszy kolor, ale nie czarny.
De sabor están buenos, pero tampoco no se diferencian mucho de los normales, si que tienen, una vez cocidos un color más oscuro, pero no negros.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ciecierzyca czarna opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Niesamowita, niepowtarzalna, bardzo rzadka, bardzo mała, nieregularnie ukształtowana i pomarszczona czarna ciecierzyca. Jest to odmiana uprawiana głównie w basenie Morza Śródziemnego, którego Włochy posiadają cenną produkcję.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Czarna ciecierzyca.
Certyfikat
IT-BIO-006 Rolnictwo Włochy
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna316 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe46.9 g
-
Cukry3.7 g
-
Błonnik pokarmowy13.6 g
-
Białka20.9 g
-
Sól15 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.