Azuki Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Azuki Bio de Sol Natural to czerwona fasola pochodzenia chińskiego, o wysokiej zawartości białka. Zawiera składniki odżywcze niezbędne w zdrowej, zróżnicowanej i zbilansowanej diecie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczyć przez 8 godzin. Użyj 3 części wody na każdą filiżankę azukis, zagotuj i gotuj przez około 45 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości: glutenu, orzeszków ziemnych, orzechów, soi, sezamu i mleka i jego pochodnych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Azuki* (100%).
(*) Z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna329 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry2.3 g
-
Błonnik pokarmowy13 g
-
Białka20 g
-
Sól0.005 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.