Risotto z Mushrooms Eco
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Przygotowany z ryżem, warzywami i borowikami.
Wskazanie
Rodzaj opakowania: Pojemnik z tworzywa sztucznego zamykany na gorąco.
Sposób przyjmowania
Rozgrzej łyżkę oleju w paellerze. Wsyp zawartość torebki i smaż na średnim ogniu przez co najmniej 1 minutę. Wlać 2,5 części wrzącej wody na 1 przygotowane. Na 250 g risotto, 625 ml wody. Jeśli wolisz, można również użyć bulionu. Gotuj przez 13 do 15 minut na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości skorupiaków, soi, sezamu i zbóż zawierających gluten.
Nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie
Produkt nie został poddany działaniu promieniowania jonizującego.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Okrągły biały ryż* (88%), suszone warzywa* (pomidor*, pietruszka* i cebula*) i suszony leśny grzyb* (4%) (Boletus edulis)
(*) Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Pochodzenie: UE/spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna341 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry3.3 g
-
Błonnik pokarmowy3.1 g
-
Białka8.3 g
-
Sól0.05 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.