Ekologiczna czekolada bez cukru z marakują i kakao 60%
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Koszerny Przygotowane zgodnie z żydowskimi standardami religijnymi
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczna czekolada bez cukru z marakują i 60% kakao od Paccari.
Wskazanie
Pochodzenie składników:
- Organiczna pasta kakaowa: Ekwador.
- Naturalna substancja słodząca (organiczny erytrytol): Chiny.
- Organiczne masło kakaowe: Ekwador.
- Organiczna marakuja (proszek): Ekwador.
- Organiczna lecytyna słonecznikowa: USA.
Sposób przyjmowania
Spożywać do smaku.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze 16–18°C.
Składniki
Organiczne ziarna kakaowe, naturalna substancja słodząca (organiczny erytrytol), organiczne masło kakaowe, organiczna marakuja (1,3%) i organiczna lecytyna słonecznikowa (0,2%). Kakao: 60%.
Certyfikat
EC-BIO-141 Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 10 g
-
Wartość energetyczna56.2 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4 g
-
Cukryg
-
Białka0.8 g
-
Sódmg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe1.3 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.