Niepasteryzowana pasta sojowa
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Hatcho Miso Strong - pasta sojowa (niepasteryzowana) firmy Terrasana to silna, bezglutenowa japońska przyprawa, która jest tradycyjnie wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Okres fermentacji: 2 lata.
Wskazanie
Hatcho miso to wszechstronna, bezglutenowa przyprawa japońska wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Jest wyjątkowy i bardzo mocny w smaku dzięki autentycznemu procesowi produkcji i fermentacji trwającemu nie krócej niż 2 lata. Silny smak umami sprawia, że hatcho miso jest dobrą organiczną alternatywą dla kostki bulionowej. Ponadto szczególnie nadaje się jako baza do zup (miso), sosów i marynat. Pyszny również do pieczywa, w połączeniu z masłem orzechowym. Hatcho miso to najpotężniejszy z czterech rodzajów miso.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować 1 łyżkę stołową jako substytut kostki bulionowej lub 200 ml zupy miso. Używaj jako bazy do sosu, marynaty lub dressingu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu terminu ważności.
Składniki
Ekologiczne ziarna soi, woda, sól, eko prażona mączka sojowa (Kosen), fermentacja Koji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna208 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe11.1 g
-
Cukry0.6 g
-
Błonnik pokarmowy7.7 g
-
Białka22.4 g
-
Sól9.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.