Terrasana
Niepasteryzowana pasta sojowa
36,29 zł Msrp Price 48,65 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Niepasteryzowana pasta sojowa

300 g
-25%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Hatcho Miso Strong - pasta sojowa (niepasteryzowana) firmy Terrasana to silna, bezglutenowa japońska przyprawa, która jest tradycyjnie wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Okres fermentacji: 2 lata.
Zobacz opis
36,29 zł Msrp Price 48,65 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Organiczny
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  • Niepasteryzowany
    Produkt nie został poddany pasteryzacji
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Hatcho Miso Strong - pasta sojowa (niepasteryzowana) firmy Terrasana to silna, bezglutenowa japońska przyprawa, która jest tradycyjnie wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Okres fermentacji: 2 lata.

Wskazanie

Hatcho miso to wszechstronna, bezglutenowa przyprawa japońska wytwarzana ze sfermentowanych ziaren soi. Jest wyjątkowy i bardzo mocny w smaku dzięki autentycznemu procesowi produkcji i fermentacji trwającemu nie krócej niż 2 lata. Silny smak umami sprawia, że hatcho miso jest dobrą organiczną alternatywą dla kostki bulionowej. Ponadto szczególnie nadaje się jako baza do zup (miso), sosów i marynat. Pyszny również do pieczywa, w połączeniu z masłem orzechowym. Hatcho miso to najpotężniejszy z czterech rodzajów miso.

Sposób przyjmowania

Zaleca się stosować 1 łyżkę stołową jako substytut kostki bulionowej lub 200 ml zupy miso. Używaj jako bazy do sosu, marynaty lub dressingu.

Warunki przechowywania

Po otwarciu przechowywać w lodówce do upływu terminu ważności.

Składniki

Ekologiczne ziarna soi, woda, sól, eko prażona mączka sojowa (Kosen), fermentacja Koji.

SKU: LP-0150110
AYV89WM1

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    208 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    6.6 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.9 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    11.1 g
  • Cukry
    0.6 g
  • Błonnik pokarmowy
    7.7 g
  • Białka
    22.4 g
  • Sól
    9.6 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.