Bulgur z małego orkiszu z Haute Provence
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Małe bułki orkiszowe Primeal Haute Provence to lokalne i autentyczne płatki zbożowe doceniane za wysoką zawartość składników odżywczych i delikatny, lekko słodki smak. Mały orkisz z Górnej Prowansji w formie bulguru jest gotowy w 10 minut, ponieważ ziarno zostało wstępnie obgotowane przed rozdrobnieniem. Bulgur jest źródłem błonnika i białka.
Wskazanie
Priméal jest wiodącą ekologiczną marką suchych produktów spożywczych sprzedawanych w sklepach ekologicznych, która oferuje szeroką gamę pikantnych i słodkich produktów spożywczych. Wykorzystuje składniki z francuskich terroirów, jednocześnie zapewniając lokalną produkcję i pakowanie, w Ardèche, co jest gwarancją francuskiej jakości naszego know-how.
Sposób przyjmowania
Zaleca się gotowanie jednej objętości fasoli w 2 objętościach pod przykryciem wody przez 10 minut
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła.
Składniki
Mały orkisz z Górnej Prowansji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna343 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe63.4 g
-
Cukry2.2 g
-
Błonnik pokarmowy7.8 g
-
Białka12.7 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.