Witamina C jako kwas askorbinowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Jak dotąd wszystko w porządku.... Szybka wysyłka
De momento todo bien.... Rápido envío
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To moja naturalna alternatywa dla antybiotyków. Działa natychmiastowo, usuwając infekcje i stany zapalne.
It is my natural alternative to antibiotics. Works immediately to expel infections and inflammation.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Marka LAMBERTS to gwarancja jakości. Na pierwszy rzut oka tabletki wydają się za duże, przez co prawdopodobnie trudne do połknięcia! To nie ma znaczenia, powłoka sprawia, że są bardzo łatwe w przyjmowaniu. Proces dyfuzji w czasie sprawia, że dawka witalności dostępna jest przez cały dzień. Jestem z tego bardzo zadowolony.
La marque LAMBERTS est un gage de qualité. Au premier abord les cachets paraissent trop gros, donc sûrement difficile à avaler! Il n'en ai rien, un enrobement les rende très facile à prendre. Le procédé de diffusion dans le temps permet d'avoir une dose de vitalité disponible tout au long de la journée. J'en suis très satisfait.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Witamina C jako kwas askorbinowy opinii
Based in 11 reviews
-
5 stars11
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Lamberts Witamina C sproszkowany kwas askorbinowy jest idealny dla osób z trudnościami w połykaniu tabletek lub kapsułek. Ten drobnoziarnisty, szybko rozpuszczający się proszek ma odświeżająco kwaśny smak i może być stosowany do wzmacniania soków owocowych i napojów bezalkoholowych oraz jest niedrogim dodatkiem do witaminy C. Bierze udział w co najmniej 300 procesach biochemicznych w organizmie.
Właściwości i korzyści z Witamina C jako kwas askorbinowy
Przyczynia się do normalnego funkcjonowania układu odpornościowego i układu nerwowego, współpracuje w normalnym tworzeniu kolagenu do normalnego funkcjonowania naczyń krwionośnych, chrząstki, kości, dziąseł, zębów i skóry, sprzyja metabolizmowi energii i poprawia wchłanianie żelaza, przyczynia się do normalna funkcja psychologiczna i ochrona komórek przed uszkodzeniem oksydacyjnym oraz pomaga zmniejszyć zmęczenie i znużenie oraz regeneruje zredukowaną formę witaminy E. Ma orzeźwiający mocny smak podobny do kwasów owocowych, takich jak cytryny i limonki, oraz Jest idealny do wzmacniania napojów bezalkoholowych i soków owocowych.
Jak zażywać Witamina C jako kwas askorbinowy?
Małe dawki kilka razy dziennie (świeżo przygotowane) są bardziej korzystne niż pojedyncza wyższa dawka dzienna.
Środki ostrożności
Ponad 1000 mg witaminy C może powodować łagodne zaburzenia żołądkowe u wrażliwych osób.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem i poza zasięgiem małych dzieci.
Skład Witamina C jako kwas askorbinowy
Witamina C / kwas askorbinowy (1000 mg).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.