Camu camu
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Camu Camu skierowany do całej rodziny w celu poprawy układu odpornościowego i zdrowia jelit.
Właściwości i korzyści z Camu camu
Ten produkt zawiera witaminę C i jest stabilny przez cały okres przydatności do spożycia. 18% zawartości dwóch kapsułek Camu-Camu z El Oro de los Andes, dostarcza 252 mg witaminy C, naturalnie bez dodatku kwasu askorbinowego i oczywiście bez maltodekstryny.
Jak zażywać Camu camu?
Zaleca się spożywanie 2 kapsułek dziennie, popijając szklanką wody lub soku. Najlepiej przy śniadaniu, porze dnia, kiedy spożycie witaminy C ma kluczowe znaczenie. W sytuacjach, gdy potrzebna jest większa podaż witaminy C, można dodać kolejne dwie kapsułki w porze lunchu i kolacji.
Skład Camu camu
Ekologiczne Camu Camu (100%).
(*) Z upraw ekologicznych.
Na 2 kapsułki:
witamina C (252 mg), żelazo, B2, B3, fosfor, potas, wapń, cynk, substancje gorzkie, walina, leucyna, seryna, olejki eteryczne; Limonen, Pinen.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.