neutralna dekstroza w proszku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
Opis
Dekstroza w proszku 100% z dekstrozą, jest węglowodanem prostym otrzymywanym w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi kukurydzianej i stanowi jeden z węglowodanów o najwyższym indeksie glikemicznym w organizmie: pomaga wytworzyć wybuchową i natychmiastową energię oraz organizm odzyskać siły glikogen magazynuje się szybciej.
Właściwości i korzyści z neutralna dekstroza w proszku
Ponadto produkt ten, dekstroza nie zawiera tłuszczu, sprzyja zwiększeniu bilansu energetycznego organizmu, może pomóc w przyswajaniu kreatyny oraz odgrywa centralną rolę w dostarczaniu energii do komórek. Poprzez serię reakcji organizm rozkłada ją na mniejsze cząsteczki, uwalniając energię, której komórki potrzebują do funkcjonowania.
Jak zażywać neutralna dekstroza w proszku?
Zaleca się wymieszać 50 g produktu (1 miarka) z wodą (250 ml) i przyjmować raz lub dwa razy dziennie.
Skład neutralna dekstroza w proszku
Monohydrat dekstrozy.
Za 50g:
Monohydrat dekstrozy (50 g)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna365 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe91 g
-
Cukry91 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.