Zwykłe białko ryżowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Fantastyczny produkt, idealny dla wegan nietolerujących glutenu. Stosuję go od miesiąca i czuję się rewelacyjnie, stanowi idealne uzupełnienie zapotrzebowania na białko.
Fantástico producto, ideal para personas veganas intolerantes al gluten. Lo uso desde hace un mes y me sienta perfecto, es el complemento ideal para cubrir mi ingesta de proteínas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Zwykłe białko ryżowe opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Purasana Natural Rice Protein to suplement diety w proszku ekstrahowany ze wszystkich porośniętych ziaren brązowego ryżu. Białka ryżu roślinnego są bogate w leucynę, niezbędny aminokwas. Kwas ten jest przyswajany przez organizm wyłącznie poprzez żywność i pomaga w regeneracji mięśni.
Właściwości i korzyści z Zwykłe białko ryżowe
Naturalne białko ryżowe pomaga zwalczyć utratę mięśni i zachować mobilność wraz z wiekiem. Może być spożywany także przez studentów, dorastające dzieci, osoby z niedoborami białka, ale także w celu wspomagania kontroli wagi, zastępując przekąski.
Jak zażywać Zwykłe białko ryżowe?
Zaleca się zmieszać 1,5 pełnej miarki (30-35g) proszku w shakerze lub blenderze z 300-350ml napoju ryżowego lub sojowego. Wstrząsać przez 15 sekund i wypić.
Środki ostrożności
Produkt nie zastępuje zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronionym przed światłem i wilgocią.
Skład Zwykłe białko ryżowe
Białko ryżowe w proszku* (100%).
(*) Uprawiane metodami ekologicznymi.
Na 100g:
Alanina (4,78 g), Arginina (6,78 g), Kwas asparaginowy (7,23 g), Cystyna (1,82 g), Kwas glutaminowy (14,50 g), Glicyna (3,60 g), Histydyna (1,12 g), Izoleucyna (3,61 g), Leucyna (6,84 g), Lizyna (2,58 g), Metionina (2,40 g), Fenyloalanina (4,58 g), Prolina (3,92 g), Seryna (4,02 g), Treonina (2,96 g), Tryptofan (1,10 g), Tyrozyna ( 4,53 g), walina (4,72 g).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.