Isolat Hydro Competition (aromat cookie)
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Isolat Hydro Compet (Flavour Cookie) od Mega Plus to zhydrolizowana serwatka OPTIPEP® otrzymywana enzymatycznie, najlepsze białko po treningu, ponieważ jest to białko wstępnie strawione, co sprzyja jego szybkiemu wchłanianiu, aby pomóc do regeneracji i odbudowy włókien mięśniowych zużytych podczas treningu.
Właściwości i korzyści z Isolat Hydro Competition (aromat cookie)
Isolat Hydrolized z 4% hydrolizą dostarcza aminokwasy w postaci dipeptydów i tripeptydów sprzyjających ich absorpcji, a jednocześnie dostarcza 19,5% BCAAS, zapewniając szybki odzysk.Jak zażywać Isolat Hydro Competition (aromat cookie)?
Zaleca się wymieszać z około 150-200 ml wody.
Środki ostrożności
Nie zostały opisaneSkład Isolat Hydro Competition (aromat cookie)
Dla 100 g:
Kwas L-glutaminowy (15,22 mg), kwas L-asparaginowy (9,51 mg), L-leucyna (9,35 mg), L-lizyna (8,1 mg), L-treonina (6,44 mg), L-walina (5,09 mg), L-prolina (5,04 mg), L-izoleucyna (5,03 mg), L-seryna (4,72 mg), L-alanina (4,26 mg), L-fenyloalanina (2,85 mg), L-tryptofan (2,7 mg), L- Arginina (2,39 mg), L-cystyna (2,13 mg), L-glicyna (1,66 mg), L-metionina (1,61 mg), L-histydyna (1,61 mg), L-tyrozyna (1,24 mg), zhydrolizowana natychmiastowa, neohesperydyna DC, izolat białka serwatki, Acesulfam K, aromaty, sukraloza, białko serwatki, lecytyna sojowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna353.3 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Białka85.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.