Izolat białka mleka o smaku czekoladowym
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
Kocham to i idzie mi bardzo dobrze. Będę kontynuować zakupy
Me encanta y me va muy bien. Continuare comprando
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam jego smak i łatwość rozpuszczania. Dodaję do kawy. Pomaga mi osiągnąć zalecaną ilość białka dziennie.
Me encanta su sabor y lo fácil que se disuelve. Yo lo añado al café. Me ayuda a llegar la cantidad de proteína/día recomendada.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo podobał mi się produkt i cena.
El producto y el precio me han gustado mucho. El embalaje para transporte no ha sido el adecuado. La bolsa llegó muy arrugada y doblada.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Izolat białka mleka o smaku czekoladowym opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Valquiria to suplement diety wykonany z izolatu białka mleka pochodzącego od krów galicyjskich hodowanych na ekstensywnych fermach. Jest to białko o doskonałej biodostępności, a także dostarcza mnóstwa związków bioaktywnych, które wyjaśniają jego liczne zalety.
Właściwości i korzyści z Izolat białka mleka o smaku czekoladowym
- Wzmacnia układ odpornościowy, dostarczając różne immunoglobuliny lub substancje takie jak laktoferyna. Mleko matki jest bogate w te składniki odżywcze, a jedną z jego funkcji jest poprawa układu odpornościowego dziecka.
- Ma działanie antyoksydacyjne, jej wkład cysteiny zwiększa produkcję glutationu, naszego najsilniejszego przeciwutleniacza. Glutation zmniejsza stres oksydacyjny i jest znany ze swoich właściwości przeciwnowotworowych.
- Obniża ciśnienie krwi Wykazano również, że produkty mleczne obniżają ciśnienie krwi.
- Poprawia zdrowie jelit, białko mleka jest bogate w kwas glutaminowy, który po przekształceniu w glutaminian działa jak paliwo dla błony śluzowej jelit, poprawiając zdrowie jelit.
Jak zażywać Izolat białka mleka o smaku czekoladowym?
Zaleca się spożywać w smoothies, z jogurtem, z napojami warzywnymi, w naleśnikach, w babeczkach... Ograniczeniem jest wyobraźnia!
Skład Izolat białka mleka o smaku czekoladowym
Izolat białka mleka (90%), Naturalne kakao w proszku, Naturalny aromat, Kurkuma (Curcuma longa, Kłącze), Słodzik (glikozydy stewiolowe).
Na 100g:
L-Alanina (2,69 g), L-Arginina (2,77 g), Kwas L-asparaginowy (6,30 g), Kwas L-Glutaminowy/L-Glutamina (17,13 g), L-Cysteina ( 0,59 g), L- Fenyloalanina (3,86 g), L-Glicyna (1,43 g), I-Histydyna (2,18 g), L-Izoleucyna (3,95 g).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna373.23 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.83 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.16 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.19 g
-
Cukry1.69 g
-
Błonnik pokarmowy1.8 g
-
Białka85.1 g
-
Sól0.22 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.