Izolat białek mleka o neutralnym smaku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
Myślę, że to cudowne! Powtórzę, mam problem zdrowotny, który powoduje, że tracę nadmierną wagę i dzięki temu białku pomogłem nie stracić mięśni i energii, których potrzebuję na co dzień, a smak jest cudowny!
¡Me parece una maravilla! Voy a repetir, tengo un problema de salud que me hace adelgazar en exceso y gracias a esta proteína he tenido esa ayuda para no perder el músculo y la energía que necesito en el día a día, ¡además el sabor es maravilloso!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Izolat białek mleka o neutralnym smaku opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Valquiria to suplement diety wykonany z izolatu białka mleka pochodzącego od krów galicyjskich hodowanych na ekstensywnych fermach. Jest to białko o doskonałej biodostępności, a także dostarcza mnóstwa związków bioaktywnych, które wyjaśniają jego liczne korzyści.
Właściwości i korzyści z Izolat białek mleka o neutralnym smaku
- Wzmacnia układ odpornościowy, dostarczając różne immunoglobuliny lub substancje takie jak laktoferyna. Mleko matki jest bogate w te składniki odżywcze, a jedną z jego funkcji jest poprawa układu odpornościowego dziecka.
- Ma działanie antyoksydacyjne, jej wkład cysteiny zwiększa produkcję glutationu, naszego najsilniejszego przeciwutleniacza. Glutation zmniejsza stres oksydacyjny i jest znany ze swoich właściwości przeciwnowotworowych.
- Obniża ciśnienie krwi Wykazano również, że produkty mleczne obniżają ciśnienie krwi.
- Poprawia zdrowie jelit, białko mleka jest bogate w kwas glutaminowy, który po przekształceniu w glutaminian działa jak paliwo dla błony śluzowej jelit, poprawiając zdrowie jelit.
Jak zażywać Izolat białek mleka o neutralnym smaku?
Zaleca się spożywać w smoothies, z jogurtem, z napojami warzywnymi, w naleśnikach, w babeczkach... Ograniczeniem jest wyobraźnia!
Skład Izolat białek mleka o neutralnym smaku
Izolat białka serwatkowego (90% białka), kurkuma, stewia (0,15%).
Na 100g:
L-alanina (5,19 g), L-arginina (2 g), kwas L-asparaginowy (11,87 g), kwas L-glutaminowy (19,45 g), L-cysteina (2,39 g), L-fenyloalanina (2,99 g) ), L-Glicyna (1,60 g), L-Histydyna (1,60 g), L-Izoleucyna (7,08 g), L-Leucyna (10,77 g), L-Lizyna (9,98 g), L-Metionina (2,29 g), L-Prolina (6,48 g), L-Seryna (4,99 g), L-Tyrozyna (3,19 g), L-Treonina (7,48 g), L-Tryptofan (1,80 g), L-Walina (6,28 g).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna380.21 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.25 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.89 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.32 g
-
Cukry1.74 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka89.92 g
-
Sól0.22 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.