Białko serwatkowe o neutralnym smaku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Moduł białka serwatkowego w proszku o wysokiej wartości biologicznej i łatwym rozpuszczaniu, do dodawania do żywności i napojów. Nadaje się do zwiększania dziennego spożycia białka.
Właściwości i korzyści z Białko serwatkowe o neutralnym smaku
Białko jest bogatym źródłem aminokwasów, które sprzyjają wzrostowi masy mięśniowej i zwiększeniu siły. Jest także kluczowym składnikiem odżywczym umożliwiającym regenerację po treningu i zapewniającym uczucie sytości. Produkt ten, jako neutralny, można dodać do dowolnego przepisu, dzięki czemu w łatwy sposób zwiększysz dzienną dawkę białka.
Jak zażywać Białko serwatkowe o neutralnym smaku?
Dodawaj 5 płaskich miarek (20g) produktu do napojów (soki, koktajle, napoje warzywne), potraw (jogurt, owsianka) lub przepisów (ciasta, naleśniki, naleśniki). Po przygotowaniu spożyć natychmiast.
Skład Białko serwatkowe o neutralnym smaku
Białka serwatkowe, emulgator: lecytyna sojowa.
Na 100 g: Sód 500 mg.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna370 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1 g
-
Cukry1 g
-
Białka87 g
-
Sól1.25 g
-
Sód500 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.