Białko neutralne amaltei
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
Opis
Amaltea to suplement wyprodukowany z natywnego izolatu surowicy pochodzącego od galicyjskich krów hodowanych w gospodarstwach ekstensywnych. Natywny izolat serwatki pozyskiwany jest w procesie filtracji mleka.
Właściwości i korzyści z Białko neutralne amaltei
Jest białkiem o świetnej biodostępności, a także dostarcza mnóstwa związków bioaktywnych, które wyjaśniają jego liczne zalety. Dodatkowo dodano specjalny akcent kurkumy, królowej przypraw.
Amalthea zawiera wysoką zawartość białka. Białka przyczyniają się:
- Zwiększ masę mięśniową
- Zachowaj istniejącą masę mięśniową
- Do utrzymania kości w prawidłowych warunkach
Jak zażywać Białko neutralne amaltei?
Zaleca się spożywanie go w koktajlach, z jogurtem, z napojami warzywnymi, w naleśnikach, w muffinach... Granica Twojej wyobraźni!
Kwota będzie zależała od konkretnej sytuacji w Twojej sprawie. Na ogół od 1,5 g do 2 g na kg masy ciała u mężczyzn (jeśli pacjent waży 70 kg, co najmniej 105 g) i od 1,2 g do 1,7 g na kg masy ciała u kobiet (jeśli pacjent waży 50 kg, co najmniej 60 g).
Skład Białko neutralne amaltei
Natywny izolat białka mleka (90% białka), kurkuma.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna372.87 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.49 g
-
Cukry5.49 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka85.41 g
-
Sól0.22 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.