Wegańskie białko czekoladowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Nie zawiera rozpuszczalników Nie zawiera rozpuszczalników
Opis
Vegan Protein to wegańskie białko składające się z niezbędnych aminokwasów o wysokiej wartości odżywczej.
Właściwości i korzyści z Wegańskie białko czekoladowe
Izolat białka grochu (PISANE C9) : białko o doskonałej zawartości aminokwasów pokrywające praktycznie 100% zapotrzebowania na aminokwasy egzogenne, bogate w BCAA, lizynę i argininę.
Białko ryżowe: wyprodukowane z organicznego brązowego ryżu. Białko o wysokiej strawności i średniej szybkości przyswajania, które korzystnie wpływa na utrzymanie i rozwój mięśni.
ModCARB: najnowocześniejszy składnik wytwarzany z organicznych zbóż, który moduluje wchłanianie i metabolizm glukozy, zapobiegając apetytowi i spadkom energii.
Błonnik akacjowy: 100% składnik roślinny naturalnie ekstrahowany z drzewa akacji senegalskiej. Ważne jest, aby pomóc w utrzymaniu diety bogatej w błonnik ze względu na jego znaczenie dla pasażu jelitowego.
Stewia : Białko wegańskie zostało słodzone stewią. Jest naturalnym słodzikiem, gdyż ekstrahowany jest z liści stewii, co nadaje słodyczy nie dostarczając kalorii.
Witamina B12 : niezbędna do tworzenia czerwonych krwinek i układu nerwowego.
Jak zażywać Wegańskie białko czekoladowe?
Zaleca się rozmieszać jedną porcję (30 g) w 300 ml wody. Zaleca się spożywać go o każdej porze dnia. Można go spożywać po treningu w celu usprawnienia regeneracji. Również przed pójściem spać i pomiędzy posiłkami.
Skład Wegańskie białko czekoladowe
Izolat białka grochu (81%) (100% pisane C9), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, 3% koncentrat białka ryżu, aromat, mieszanka ziaren i nasion (otręby owsiane, komosa ryżowa, amarantus, kasza gryczana, proso), błonnik akacjowy, maltodekstryna, substancja słodząca : Enzymatycznie wytwarzane glikozydy stewiolowe, witamina B12 (metylokobalamina).
Na 100g:
L-alanina (3,1 g), L-lizyna (5,1 g), L-arginina (6,3 g), L-metionina (0,8 g), kwas L-asparaginowy (8,3 g), L-fenyloalanina (4,0 g), L-cysteina (0,7 g) L-Prolina (3,2 g), L-Glutamina 12,3 g) L-Seryna (3,8 g), L-Glicyna (3,0 g) L-Treonina (2,8 g), L-Histydyna (1,8 g) L-Tryptofan 0,7 g), L-Izoleucyna 3,2 g), L-Tyrozyna (2,8 g), L-Leucyna (6,1 g), L-Walina (3,6 g).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.