Sano Gastril
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
Opis
Sano Gastril z Yalacta otrzymuje się z fermentacji soi (Glycinus maximus) z określonego szczepu Lactobacillus bulgaricus Lb.51, oryginalnego szczepu dr. Yvana Bogdanova.
Skład Sano Gastril
Mączka sojowa (Glycinus maximus L. (56%). Brązowy cukier. Dekstroza. Aromat brzoskwiniowy. Hydrolizowane białka pszenicy; Ekstrakt drożdżowy. Emulgator: Stearynian glicerolu. Kolektor: Krzemionka koloidalna. Środek fermentujący: Lactobacillus bulgaricus Lb51.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.