kapsułki z czerwonej figi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pomaga utrzymać poziom glukozy we krwi, cukrzycę, wątrobę, anemię, cholesterol, trawienie i inne.
Właściwości i korzyści z kapsułki z czerwonej figi
Czerwona figa Higo Tuno Canario (Opuntia Dillenii) jest zbierana w wąwozach i zboczach pod wulkanami. Rośnie na liściach kaktusów Nopales, które przed wiekami przywieziono na Wyspy Kanaryjskie z Ameryki, gdzie od tysięcy lat jest podstawowym pożywieniem. Ukryty skarb z Wysp Bogatych w Błonnik, Witaminy B1, B2, B6, C, Potas, Wapń, Magnez, Żelazo i Cynk, który od setek lat jest używany w ludowych środkach kanaryjskich i przez rdzennych mieszkańców Ameryki.
Jak zażywać kapsułki z czerwonej figi?
Spożywać 6 kapsułek dziennie rozłożonych na śniadanie, obiad i kolację.
Środki ostrożności
Niewskazany dla dzieci i kobiet w ciąży lub karmiących piersią. Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zróżnicowanej i zbilansowanej diety oraz zdrowego trybu życia. Nie przekraczać wyraźnie zalecanej dziennej dawki (RDA). Trzymać z dala od dzieci.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.
Skład kapsułki z czerwonej figi
Czerwona figa z Wysp Kanaryjskich suszona w niskiej temperaturze i błonnik. Substancja glazurująca HealseeHPCM Hydroksypropylometyloceluloza (składnik kapsułki), dwutlenek krzemu.
Wartość odżywcza na 100g: Wit B1 3mg 272% CDR Wit B2 3,5mg 250% CDR Wit B3 2,5mg 15% CDR Wit B6 0,5mg 35,5% CDR Wit B9 30 µg 15% CDR Wit C 180 mg 225% CDR, Potas 945mg 47 % CDR, Wapń 390mg 48% CDR Fosfor 120mg 17% CDR Magnez 123mg 32% CDR Żelazo 4,3mg 30% CDR, Cynk 4,7 47% CDR Miedź 1mg 104% CDR, Mangan 3,9mg 196 % CDR Chrom 0,03 µg 180 CDR.
Wolne aminokwasy w owocach: kwas alfa-aminomasłowy, kwas glutaminowy, alanina, arginina, asparagina, karnozyna, cytrulina, glutamina, glicyna, histydyna, izoleucyna, leucyna, lizyna, metionina, fenyloalanina, prolina, seryna, tauryna, treonina, tryptofan, Tyrozyna i Walina.
Certyfikat
ES-ECO-014-IC Rolnictwo UE
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.