Wegański booster Colagenovy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
Opis
Colagenova vegan boost czerwone owoce to suplement diety wyprodukowany w technologii obejmującej proces fermentacji warzyw, który zapewnia takie same proporcje i dawki jak preparaty kolagenowe wytwarzane z ekstraktów pochodzenia zwierzęcego.
Właściwości i korzyści z Wegański booster Colagenovy
Colagenova Vegan Boost to produkt stworzony ze 100% roślinnej formuły, która naśladuje aminogram kolagenu bydlęcego/morskiego. Z naturalnym aromatem czerwonych owoców oraz z szybko rozpuszczającą się substancją słodzącą i przyjemnym smakiem.
Wykonane w technologii obejmującej proces fermentacji warzyw, który zapewnia takie same proporcje i dawki jak preparaty kolagenowe wytwarzane z ekstraktów pochodzenia zwierzęcego. Skutecznie dostarczając swoje główne i najważniejsze aminokwasy, a także swoje zalety.
Ponadto zawiera kwas hialuronowy ekstrahowany z fermentacji roślinnej, który wraz z ekstraktem z Aceroli dostarcza Witaminę C ; Który przyczynia się do ochrony przed stresem oksydacyjnym i pomaga w tworzeniu kolagenu obecnego w kościach, skórze i stawach.
Jak zażywać Wegański booster Colagenovy?
Spożywać 1 saszetkę dziennie.
Środki ostrożności
Suplementy diety nie powinny być stosowane jako substytut zbilansowanej diety lub zdrowego stylu życia. Nie przekraczać zalecanej dawki. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Skład Wegański booster Colagenovy
Mieszanka aminokwasów (L-glicyna, L-prolina, L-hydroksyprolina, kwas glutaminowy, L-alanina, L-arginina), ekstrakt z aceroli (Malpighia glabra, owoce) standaryzowany na witaminę C, maltodekstrynę, sproszkowane czerwone owoce, glukonian magnezu, Naturalny aromat czerwonych owoców, Kwas hialuronowy (w postaci hialuronianu sodu), Substancja przeciwzbrylająca: krzemionka, Substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.