Proflora
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Proflora di Guna jest stosowana przy zaburzeniach odżywiania, stresie psychofizycznym, podróżach lub nieodpowiednich antybiotykach, które mogą powodować zubożenie flory bakteryjnej jelit, aw konsekwencji zaburzenie równowagi między populacjami mikroorganizmów naturalnie żyjących w jelicie.
Właściwości i korzyści z Proflora
Proflora, wspiera równowagę flory jelitowej dzięki:
6 probiotycznych szczepów bakterii, żywych i zdolnych do życia (1 rodzaj Bifidobatterium i 5 rodzaj Lattobacillus)
w klinicznie sprawdzonym stosunku jakościowo-ilościowym
z ochroną przed agresją soków żołądkowych i soli żółciowych podczas transportu żołądkowo-jelitowego (mikrokapsułkowanie), co zapewnia zwiększoną zdolność kolonizacyjną (w porównaniu do prebiotyków niechronionych żołądkiem)
z prebiotycznym błonnikiem roślinnym z buraków cukrowych, który nie powoduje zjawisk fermentacji.
Proflora to:
Bezglutenowe, odpowiednie dla osób z nietolerancją glutenu i celiakią.
Wolny od alergenów, zgodnie z prawodawstwem europejskim, odpowiedni przy nietolerancji pokarmowej i uczuleniach1.
Nie zawiera barwników, konserwantów i substancji słodzących.
Odpowiedni dla dzieci, osób starszych, w ciąży i karmiących.
Jedna saszetka Proflory gwarantuje dostarczenie nie mniej niż 2 miliardy żywych komórek probiotycznych. Zawartość szczepów probiotycznych jest gwarantowana do upływu terminu ważności podanego na etykiecie, pod warunkiem, że produkt jest przechowywany w oryginalnym nienaruszonym opakowaniu.
Jak zażywać Proflora?
Zalecamy przyjmowanie 1 saszetki Proflory dziennie, najlepiej przynajmniej pół godziny przed posiłkiem. W celu uzyskania optymalnego rozpuszczenia produktu należy najpierw wsypać zawartość saszetki, a następnie dodać około pół szklanki wody lub mleka o temperaturze pokojowej, dokładnie wymieszać i natychmiast spożyć.
Skład Proflora
Fructo-oligosacharydy, Lactobacillus Acidophilus LA02, Maltodekstryna ziemniaczana, Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus paracasei LPC00, Lactobacillus plantarum LP02, Lactobacillus rhamnosus LR06, Lactobacillus salivarius LS.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.