Fermentacja codzienna
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Używam tego produktu jako lekarstwa już od kilku lat Niezbędny do zdrowia jelit wrażliwych
J’utilise ce produit en cure depuis quelques années déjà Indispensable à Ma santé Intestinale Sensible
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Odpowiada reklamowanym.
Corresponde ao anunciado Preço um pouco caro
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Doskonały do regeneracji flory podczas przyjmowania antybiotyku lub po biegunce
Genial para recuperar la flora mientras estás tomando antibiótico o después de una diarrea
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Fermentacja codzienna opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars5
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Probioticos San Ferment Daily jest tradycyjnie stosowany w celu uzyskania dobrej flory jelitowej. Fermenty zawarte w produkcie są pochodzenia ludzkiego.
Właściwości i korzyści z Fermentacja codzienna
Fermenty specyficzne dla człowieka to żywe mikroorganizmy, które po spożyciu w wystarczających ilościach mają pozytywny wpływ na zdrowie, wykraczając poza tradycyjne skutki żywieniowe (FAO, WHO, 2011). Rzęski pochodzenia ludzkiego, które, w przeciwieństwie do niektórych szczepów pochodzenia zwierzęcego, mają właściwość przylegania do ściany jelita (ściany komórkowej). Każda z nich ma unikalne właściwości, takie jak utrzymywanie i przywracanie flory jelitowej (mikroflory) podczas przyjmowania antybiotyków, eliminują bakterie wywołujące wrzody, wytwarzają substancje przeciwdrobnoustrojowe i antybiotykowe, poprawiają zdrowie zębów poprzez eliminację patogenów z mikroflory jamy ustnej, bakterii. odpowiedzialny za próchnicę również hamuje wzrost innych patogennych organizmów i obniża pH jelit.
Jak zażywać Fermentacja codzienna?
Zaleca się przyjmowanie na pusty żołądek. Odpoczywaj jeden dzień w tygodniu.
Środki ostrożności
Nie przekraczać wskazanej dziennej dawki. Nie zastępuje zróżnicowanej i zbilansowanej diety ani zdrowego stylu życia.
Warunki przechowywania
Trzymać z dala od dzieci. Trzymać z dala od źródeł ciepła, wilgoci i światła.
Skład Fermentacja codzienna
Na 1 kapsułkę:
Mieszanka 5 fermentów: Lactobacillus acidophilus (5x10 9 CFU/g), Bifidobacterium longum (5x10 9 CFU/g), Lactobacillus casei (defensis) (5x10 9 CFU/g), Lactobacillus reuteri (5x10 9 CFU/g), Streptococcus thermophilus (5x10 9 CFU/g), Substancja wypełniająca: maltodekstryna, Substancje przeciwzbrylające: Dwutlenek krzemu i Sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna386.4 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe87.4 g
-
Cukry6.2 g
-
Błonnik pokarmowy0.1 g
-
Białka1 g
-
Sól0.034 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.