Ferment Sacc. Boulardi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Przeciwko Helicobacter Pylori jest drożdżakiem, rodzajem grzyba, nie jest to typowa bakteria probiotyczna. I jak wszystkie grzyby jest bardzo skuteczny. W tym przypadku, aby osłabić Helibacter i zapobiec wrzodom i stanom zapalnym, przynajmniej tak mówią badania, a ja, jako użytkownik, im wierzę.
Contra el Helicobacter Pylori, es una levadura, un tipo de hongo, no es la tipica bacteria de los probioticos. Y como todos los hongos es muy eficaz. En este caso para debilitar el Helibacter y prevenir ulceras e inflamaciones, al menos eso dicen los estudios y yo como usuaria, los creo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jest to drożdżak, który pomaga zarówno w walce z Helicobacter pylori, jak i przy wrzodach i stanach zapalnych układu pokarmowego. Tak przynajmniej wynika z ostatnich badań.
es una levadura que ayuda tanto contra el helicobacter pylori como para ulceras e inflamaciones sistema digestivo. Eso al menos indican recientes estudios.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonały stosunek jakości do ceny
Excelente relación calidad-perecio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
DOSKONAŁY, ZDROWY PRODUKT, BEZ GLUTENU BEZ WYSOKIEJ JAKOŚCI SORBITOLU.
EXCELENTE, PRODUCTO SANO, SIN GLUTEN SIN SORBITOL DE ALTA CALIDAD.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
ponieważ go potrzebuję, a w Internecie zawsze go mają
porque lo necesito y en la web siempre lo tienen
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ferment Sacc. Boulardi opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ferment Sacc.Boulardi firmy Probioticos San jest idealny na zgagę, biegunkę i zapalenie migdałków. Naprawia wszystkie błony śluzowe.
Właściwości i korzyści z Ferment Sacc. Boulardi
Fermenty specyficzne dla człowieka to żywe mikroorganizmy, które spożyte w wystarczających ilościach wywierają pozytywny wpływ na zdrowie, wykraczający poza tradycyjne skutki odżywcze (FAO, WHO, 2011). Rzęski pochodzenia ludzkiego, które w przeciwieństwie do niektórych szczepów pochodzenia zwierzęcego mają zdolność przylegania do ściany jelita (ściany komórkowej). Każdy z nich ma unikalne właściwości, takie jak utrzymanie i odbudowa flory jelitowej (mikrobiota), przy przyjmowaniu antybiotyków eliminują bakterie wywołujące wrzody, wytwarzają substancje przeciwbakteryjne i antybiotykowe, poprawiają zdrowie zębów poprzez eliminację patogenów z mikroflory jamy ustnej, bakterii odpowiedzialnych za próchnicę zębów hamują rozwój innych organizmów chorobotwórczych i obniżają pH jelit.
Jak zażywać Ferment Sacc. Boulardi?
Zaleca się przyjmowanie przez pierwsze 5 dni, następnie 1 dziennie przez 15 dni (na czczo).
Środki ostrożności
Nie przekraczać wskazanej porcji dziennej. Nie zastępuje zróżnicowanej i zbilansowanej diety ani zdrowego trybu życia.
Warunki przechowywania
Trzymać z dala od dzieci. Przechowywać z dala od źródeł ciepła, wilgoci i światła.
Skład Ferment Sacc. Boulardi
Substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu i dwutlenek krzemu, otoczka kapsułki (żelatyna).
Na 1 kapsułkę:
Sacharromyces boulardii (2,7 x 109 CFU).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna61.5 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75.7 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka12.8 g
-
Sól0.173 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.