Probioticos San
Ferment Sacc. Boulardi
95,95 zł Msrp Price 133,76 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Ferment Sacc. Boulardi

60 kapsułek
-28%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Ferment Sacc.Boulardi firmy Probioticos San jest idealny na zgagę, biegunkę i zapalenie migdałków. Naprawia wszystkie błony śluzowe.
Zobacz opis
95,95 zł Msrp Price 133,76 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bez konserwantów
    Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
  • Bez dodatków
    Nie zawiera dodatkowych substancji
  • Bez sztucznych barwników
    Nie zawiera dodatkowych barwników
  1. Opublikowano 6.05.2024

    Przeciwko Helicobacter Pylori jest drożdżakiem, rodzajem grzyba, nie jest to typowa bakteria probiotyczna. I jak wszystkie grzyby jest bardzo skuteczny. W tym przypadku, aby osłabić Helibacter i zapobiec wrzodom i stanom zapalnym, przynajmniej tak mówią badania, a ja, jako użytkownik, im wierzę.

    Contra el Helicobacter Pylori, es una levadura, un tipo de hongo, no es la tipica bacteria de los probioticos. Y como todos los hongos es muy eficaz. En este caso para debilitar el Helibacter y prevenir ulceras e inflamaciones, al menos eso dicen los estudios y yo como usuaria, los creo.

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  2. Opublikowano 25.03.2024

    Jest to drożdżak, który pomaga zarówno w walce z Helicobacter pylori, jak i przy wrzodach i stanach zapalnych układu pokarmowego. Tak przynajmniej wynika z ostatnich badań.

    es una levadura que ayuda tanto contra el helicobacter pylori como para ulceras e inflamaciones sistema digestivo. Eso al menos indican recientes estudios.

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  3. Opublikowano 16.01.2024

    Doskonały stosunek jakości do ceny

    Excelente relación calidad-perecio

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  4. Opublikowano 3.03.2021

    DOSKONAŁY, ZDROWY PRODUKT, BEZ GLUTENU BEZ WYSOKIEJ JAKOŚCI SORBITOLU.

    EXCELENTE, PRODUCTO SANO, SIN GLUTEN SIN SORBITOL DE ALTA CALIDAD.

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał
  5. Opublikowano 18.04.2019

    ponieważ go potrzebuję, a w Internecie zawsze go mają

    porque lo necesito y en la web siempre lo tienen

    Tłumaczone z naturitas.es

    Zobacz oryginał

Ferment Sacc. Boulardi opinii

Based in 5 reviews

  1. 5 stars
    5
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (5)

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Ferment Sacc.Boulardi firmy Probioticos San jest idealny na zgagę, biegunkę i zapalenie migdałków. Naprawia wszystkie błony śluzowe.

Właściwości i korzyści z Ferment Sacc. Boulardi

Fermenty specyficzne dla człowieka to żywe mikroorganizmy, które spożyte w wystarczających ilościach wywierają pozytywny wpływ na zdrowie, wykraczający poza tradycyjne skutki odżywcze (FAO, WHO, 2011). Rzęski pochodzenia ludzkiego, które w przeciwieństwie do niektórych szczepów pochodzenia zwierzęcego mają zdolność przylegania do ściany jelita (ściany komórkowej). Każdy z nich ma unikalne właściwości, takie jak utrzymanie i odbudowa flory jelitowej (mikrobiota), przy przyjmowaniu antybiotyków eliminują bakterie wywołujące wrzody, wytwarzają substancje przeciwbakteryjne i antybiotykowe, poprawiają zdrowie zębów poprzez eliminację patogenów z mikroflory jamy ustnej, bakterii odpowiedzialnych za próchnicę zębów hamują rozwój innych organizmów chorobotwórczych i obniżają pH jelit.

Jak zażywać Ferment Sacc. Boulardi?

Zaleca się przyjmowanie przez pierwsze 5 dni, następnie 1 dziennie przez 15 dni (na czczo).

Środki ostrożności

Nie przekraczać wskazanej porcji dziennej. Nie zastępuje zróżnicowanej i zbilansowanej diety ani zdrowego trybu życia.

Warunki przechowywania

Trzymać z dala od dzieci. Przechowywać z dala od źródeł ciepła, wilgoci i światła.

Skład Ferment Sacc. Boulardi

Substancja przeciwzbrylająca: stearynian magnezu i dwutlenek krzemu, otoczka kapsułki (żelatyna).

Na 1 kapsułkę:

Sacharromyces boulardii (2,7 x 109 CFU).

SKU: LP-0040863
BOBHLLS1FAZ

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    61.5 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    0.6 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.6 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    75.7 g
  • Cukry
    0 g
  • Błonnik pokarmowy
    1 g
  • Białka
    12.8 g
  • Sól
    0.173 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.