Ferment 10 dni
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Wciąż go stosuję, ale bardzo pomaga, bo mój organizm nie produkuje enzymów trawiennych i mam kilkakrotnie biegunkę i podrażnienie okrężnicy, a ten lek mi pomógł.
Estou ainda a usar , mas estar ajudar imenso pois o meu organismo não produz enzimas digestivas e tenho varias vezes derreias e fico com o colon do intestino irritado, e este medicamento tem me ajudado.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Wybrałem ten produkt, ponieważ był zalecany do leczenia.
Escolhi este produto porque me foi recomendado para tratamento.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Na ostateczną ocenę jest jeszcze za wcześnie, ale na razie dobrze mi robią. Są bez smaku i łatwo się rozpuszczają, to tylko niektóre z ich mocnych stron.
aun es pronto para hacer una valoración definitiva, pero de momento me están sentando bien. No tienen sabor y se disuelven con facilidad son algunos de sus puntos a favor
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ferment 10 dni opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars2
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ferment 10 Days by Probioticos San przeznaczony jest do skomplikowanych przypadków ze słabą florą jelitową.
Właściwości i korzyści z Ferment 10 dni
Fermenty specyficzne dla człowieka to żywe mikroorganizmy, które po spożyciu w wystarczających ilościach mają pozytywny wpływ na zdrowie, wykraczając poza tradycyjne skutki żywieniowe (FAO, WHO, 2011). Rzęski pochodzenia ludzkiego, które, w przeciwieństwie do niektórych szczepów pochodzenia zwierzęcego, mają właściwość przylegania do ściany jelita (ściany komórkowej). Każda z nich ma unikalne właściwości, takie jak utrzymywanie i przywracanie flory jelitowej (mikroflory) podczas przyjmowania antybiotyków, eliminują bakterie wywołujące wrzody, wytwarzają substancje przeciwdrobnoustrojowe i antybiotykowe, poprawiają zdrowie zębów poprzez eliminację patogenów z mikroflory jamy ustnej, bakterii. odpowiedzialny za próchnicę również hamuje wzrost innych patogennych organizmów i obniża pH jelit.
Jak zażywać Ferment 10 dni?
Zaleca się rozcieńczać zawartość 1 sztyftu w wodzie dziennie (na czczo).
Nie przekraczać wskazanej dziennej dawki.
Środki ostrożności
Nie zastępuje zróżnicowanej i zbilansowanej diety ani zdrowego stylu życia.
Warunki przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Trzymać z dala od ciepła, wilgoci i światła.
Skład Ferment 10 dni
Na 1 saszetkę:
Bakterie (1250 mg): Lactobacillus acidophilus (25x10 9 CFU/g), Bifidobacterium longum (25x10 9 CFU/g), Lactobacillus casei (obrona) (25x10 9 CFU/g), Lactobacillus reuteri (25x10 9 CFU/g), Streptococcus thermophilus (25x10 9 CFU/g), Substancja wypełniająca: maltodekstryna
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna315.6 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe55.8 g
-
Białka4.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.