fasola mung i edamame
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Edamame i fasola mung zawierają dużą ilość białka i cennego błonnika. Są orzechowe i słodkie w smaku i bardzo aromatyczne. W procesie gotowania fasola mung zmienia kolor z jasnozielonego na beżowy.
Nasiona fasoli mung są czyszczone, napełniane solą morską i wodą w puszkach i podgrzewane w celu konserwacji.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać w dowolnym miejscu. Idealny jako przystawka, aperitif oraz do sałatek.
Środki ostrożności
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
fasola mung*, woda, sól morska.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
IT-BIO-007
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna100 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.9 g
-
Cukry2.1 g
-
Błonnik pokarmowy5.2 g
-
Białka8 g
-
Sól0.69 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.