Ekologiczna fasola mung
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonałe jak wszystko z tej marki
Excelente como todo lo de esta marca
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonały produkt ekologiczny
Excelente producto ecológico
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczna fasola mung opinii
Based in 4 reviews
-
5 stars4
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Fasola mung Biocop Bio to inna roślina strączkowa niż zwykła soja. Łatwiejsze do strawienia niż inne rośliny strączkowe.
Wskazanie
Ma wysoką zawartość białka (35 g / 100 g) i błonnika (22 g / 100 g). Bogaty w witaminy z grupy B, a zwłaszcza w kwas foliowy (B9). Bogaty w minerały, takie jak żelazo, fosfor, potas, miedź, wapń, selen, a zwłaszcza magnez.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie przez kilka godzin. Wymień wodę i gotuj z kawałkiem wodorostów kombu przez 2 godziny.
Składniki
Żółta fasola mung.
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna446 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30.2 g
-
Cukry7.3 g
-
Błonnik pokarmowy9.3 g
-
Białka36.5 g
-
Sól0.005 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.