Zielona soczewica
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Zielona soczewica z Markal znana jest z tego, że „mała słona” zielona soczewica doskonale komponuje się również z twoim hotpotem lub sałatką. Obiektyw pochodzi z Azji Środkowej. Już dawno rozprzestrzenił się na Bliskim Wschodzie iw Egipcie, a następnie Fenicjanie, Kartagińczycy i Rzymianie wprowadzili go i rozwinął w Europie.
Wskazanie
Soczewica jest rośliną strączkową, a połączenie jej ze zbożami pomaga zrównoważyć spożycie białek i niezbędnych aminokwasów. Soczewica, po soi, to najbardziej bogate w białko rośliny strączkowe. Zielona soczewica jest spożywana na gorąco jako przystawka (hotpot, mały pikantny) lub na zimno jako sałatka. Można je również jeść w zupie lub zacierze.
Składniki
Ekologiczna zielona soczewica
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.