Kuskus z ciecierzycy i czerwonej soczewicy
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bezglutenowy kuskus, który zachowuje się jak pszenny. Smaczne, można przygotować wiele przepisów.
Un cuscus sin gluten y que se comporta como uno de trigo. Sabroso, se pueden hacer muchas recetas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kuskus z ciecierzycy i czerwonej soczewicy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kuskus z ciecierzycy i czerwonej soczewicy od Fior di Loto to kuskus 100% roślin strączkowych, bogaty w białko i błonnik, ten przepis jest idealny do spożywania talerza z ciecierzycy i soczewicy gotowego w ciągu kilku minut.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wkładanie kuskusu do miski i doprawianie łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. W międzyczasie zagotuj osoloną wodę lub bulion. W przypadku kuskusu z ciecierzycy i soczewicy do nawodnienia potrzeba mniej płynu niż w tradycyjnym: potrzeba około połowy bulionu lub wody ważącej kuskus. Następnie wlej kuskus i przykryj, odstawiając na kilka minut i od czasu do czasu łuskając.
Składniki
organiczna mąka z ciecierzycy (50%), ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy (50%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna353 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.3 g
-
Cukry2.9 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka22 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.