Czarna fasola
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Nikiel, to był pierwszy raz, kiedy próbowałem i bardzo polecam!
Nickel, c'était la pré fois que j'essayais et je recommande vivement !
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Czarna fasola opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Czarna fasola, zwana także fasolą żółwiową, ma piękny ziemisty smak i zdrową konsystencję, dzięki czemu jest doskonałym dodatkiem do wielu potraw, w tym zup, gulaszu, zapiekanek i sałatek.
Sposób przyjmowania
Zaleca się ułożyć warstwę wegetariańskiej lasagne, wlać do ostrych papryczek chili lub posmarować miskami z zielonymi sałatkami.
Składniki
Czarna fasola*, Woda. * Certyfikowane składniki organiczne.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna109 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy6.4 g
-
Białka8.2 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.