Ciecierzyca Eco
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Nie wiedziałem, że podoba mi się ten produkt
No conocía me gusta ese producto
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ciecierzyca Eco opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ciecierzyca Pedrosillano jest mniejsza niż kastylijska, więc gotuje się szybciej. Ceniony za maślany i intensywny smak. Wyższa zawartość białka.
Wskazanie
To ciecierzyca o delikatnej skórze. Po ugotowaniu zachowują swój kształt i skórę bez obierania, dzięki czemu ich smak jest przyjemny. Ciecierzyca jest bogata w białko, węglowodany, błonnik, żelazo i kwas foliowy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się moczenie dzień wcześniej. Umyj je. Gotuj wodę z już gorącą wodą pokrytą około trzema palcami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu ok. 45 minut w szybkowarze lub 2 godziny w zapiekance
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu
Składniki
Ciecierzyca*
* z rolnictwa ekologicznego
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna388 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe44.3 g
-
Cukry6.25 g
-
Błonnik pokarmowy15.5 g
-
Białka20.8 g
-
Sól0.001 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.