Azuki bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Smaczne, delikatne, ekologiczne. A także w dobrej cenie
Sabrosas, tiernas, ecológicas. Y además a buen precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Azuki bio opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio Azuki od Ecobasic jest idealne do gulaszu Fasola azuki pochodzi z Himalajów. Głęboki czerwony kolor i słodki smak, jest łatwiejszy do strawienia niż inne rośliny strączkowe. Zawiera dużo błonnika i białka
Wskazanie
Ecobasics to firma, która działa od 10 lat w celu dostarczania klientom ekologicznych i bogatych produktów dla zdrowej diety.
Sposób przyjmowania
Zaleca się do jego przygotowania 8 godzin moczenia, 3 części wody x 1 azuki. Doprowadzić do wrzenia i gotować 45 min. około. Dodaj sól na koniec gotowania.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, orzeszków ziemnych, soi, sezamu i mleka oraz ich pochodnych.
Składniki
Ekologiczny Azuki.
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.92 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe60 g
-
Cukry7.7 g
-
Błonnik pokarmowy17.3 g
-
Białka21.2 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.