Tradycyjny bulgur
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Do kuchni wegetariańskiej i bliskowschodniej
Pour cuisines végétarienne et moyen orientales
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Dobry gust. Fantastyczna opcja zmiany płatków śniadaniowych, a nie jedzenia tylko makaronu, ryżu i komosy ryżowej.
Buen sabor. Fantástica opción para cambiar los cereales y no comer sólo pasta, arroz y quinoa.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry smak. Dobra cena.
Muy buen sabor. Bien de precio.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Tradycyjny bulgur opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars6
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Tradycyjny Primeal Bulgur jest wytwarzany przez gotowanie na parze pszenicy durum, suszenie i kruszenie ziaren. Idealne do spożycia na gorąco, proste, jako dodatek do dania warzywnego lub mięsnego. Bogaty w błonnik.
Wskazanie
Do jedzenia na gorąco, proste, jako dodatek do dania warzywnego lub mięsnego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlać 1 objętość bulguru do 2 objętości wody, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 minut.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości alergenów. Zapytaj nas.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, chronić przed światłem.
Składniki
Ekologiczna, wstępnie obgotowana, rozdrobniona pszenica durum.
Certyfikat
FR-BIO-01 Rolnictwo w Turcji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna346 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67.8 g
-
Cukry1.9 g
-
Błonnik pokarmowy7.3 g
-
Białka11.5 g
-
Sól0.018 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.