Mąka z komosy ryżowej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczna mąka z komosy ryżowej Priméal jest wytwarzana z komosy ryżowej Royal uprawianej w Boliwii. Idealnie nadaje się do sosów, pieczywa czy ciast.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować go w czystej postaci do zagęszczania sosów lub zmieszany z mąką pszenną (maksymalnie 20%) do wypieku chleba lub ciast.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Składniki
Komosa ryżowa* (Chenopodium quinoa).
(*) Uprawiane metodami ekologicznymi.
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna378 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe63.3 g
-
Cukry4.2 g
-
Błonnik pokarmowy8.1 g
-
Białka12.2 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.