Komosa ryżowa trójkolorowa z shiitake i wegańskimi orzechami laskowymi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Bez dodatku soli Do produktu nie dodano sodu lub soli.
Opis
Tricolor shiitake quinoa z Trevijano to preparat na pyszną tricolor quinoa. To danie zachwyci Cię kolorem, smakiem i różnymi teksturami składników.
Wskazanie
Źródło błonnika, bardzo energetyczne i pożywne - o najwyższej zawartości węglowodanów - o mniejszej zawartości tłuszczu i bardzo intensywnym smaku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się podgrzać w rondlu dwie łyżki oleju i dodać zawartość opakowania. Mieszaj przez 1 min. Dodaj 900 ml gorącej wody i 7 g soli (lub do smaku), a gdy zacznie się gotować, gotuj na średnim/dużym ogniu przez 15 minut. Zdjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
*Dla jednej osoby ilości to około 65 g komosy ryżowej i 275 ml wody. Pamiętaj, aby wcześniej wstrząsnąć tacką, aby uzyskać jednorodną mieszankę.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości sezamu, gorczycy, selera i innych orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Komosa ryżowa, Grzyb shiitake, Orzechy laskowe, Marchewka, Por, Szczypiorek, Jarmuż.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna303 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe41 g
-
Cukry11 g
-
Błonnik pokarmowy35 g
-
Białka10 g
-
Sól0.27 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.