Ekologiczne płatki jaglane
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez sztucznych aromatów Nie zawiera dodatków środków aromatyzujących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Płatki jaglane powstają z całych ziaren, które zostały oczyszczone, obrane, a następnie ugotowane na parze. Dzięki temu są praktyczne i łatwe w użyciu. Stanowi także doskonały dodatek do zup, zapiekanek czy też jako dodatek do ciast do naleśników, ciast i pieczywa warzywnego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się włączyć je do domowego musli, spożywać je na śniadanie, po prostu nawodnione z mlekiem lub jogurtem (i zmieszane ze świeżymi owocami lub orzechami oraz innymi dmuchanymi lub płatkowanymi płatkami zbożowymi).
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, soi, orzechów (laskowych, migdałów, orzechów nerkowca), sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Płatki jaglane*.
(*) Rolnictwo organiczne.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna355 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe65 g
-
Cukry1.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka11 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.