Biográ
Zboże Gluten Wheat Bio
45,24 zł Msrp Price 47,76 zł

5 Ilość sztuk w magazynie

Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Zboże Gluten Wheat Bio

400 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Bio Gluten Wheat Bio firmy Biográ to suszone zboże zawierające 92% białka roślinnego. Szeroko stosowany w procesach produkcji chleba.
Zobacz opis
45,24 zł Msrp Price 47,76 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

5 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Vegan
    Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
  • Bez laktozy
    Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
  • Organiczny
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
  • Bez soli
    Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
  • Niski poziom tłuszczu
    Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Bio Gluten Wheat Bio firmy Biográ to suszone zboże zawierające 92% białka roślinnego. Szeroko stosowany w procesach produkcji chleba.

Wskazanie

Podczas pieczenia gluten jest odpowiedzialny za zatrzymywanie gazów fermentacyjnych w cieście, powodując jego wzrost. Po ugotowaniu koagulacja glutenu jest odpowiedzialna za to, że chleb nie wypuszcza się po ugotowaniu. W kuchni służy do nadania konsystencji jedzenia.

Sposób przyjmowania

Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.

Środki ostrożności

Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.

Składniki

Gluten.

Certyfikat

CCPAE
SKU: LP-0027602
BP9M4ZK31YL

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    674 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    6.25 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    7.8 g
  • Błonnik pokarmowy
    0.55 g
  • Białka
    78.6 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.