Zboże Gluten Wheat Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bio Gluten Wheat Bio firmy Biográ to suszone zboże zawierające 92% białka roślinnego. Szeroko stosowany w procesach produkcji chleba.
Wskazanie
Podczas pieczenia gluten jest odpowiedzialny za zatrzymywanie gazów fermentacyjnych w cieście, powodując jego wzrost. Po ugotowaniu koagulacja glutenu jest odpowiedzialna za to, że chleb nie wypuszcza się po ugotowaniu. W kuchni służy do nadania konsystencji jedzenia.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Gluten.
Certyfikat
CCPAETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna674 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.25 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.8 g
-
Błonnik pokarmowy0.55 g
-
Białka78.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.