Starożytna toskańska mąka zbożowa typ 2
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mąka typu 2 otrzymywana ze starożytnych ziaren Verna, Gentil Rosso i Frassineto, szlachetnych i starożytnych właściwości pszenicy o rustykalnym i autentycznym smaku, uprawiana i przekształcana we wspaniałej scenerii wzgórz Val d'Orcia w Toskanii. Kamienne podłoże.
Składniki
Mąka z pszenicy miękkiej Verna (40%), mąka z pszenicy miękkiej czerwona gentil (40%), mąka z pszenicy miękkiej popiół (20%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 1000 g
-
Wartość energetyczna344 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe71.8 g
-
Cukry0.3 g
-
Błonnik pokarmowy7.2 g
-
Białka12.9 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.