Organiczny proszek do pieczenia
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobre i bezglutenowe... nie mając alergii i nietolerancji na gluten, ograniczam jego spożycie.
Très bien et sans gluten ... sans être allergique ou intolérante au gluten j'en limite la consommation.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
jeszcze nie używany, ale zgodnie z tym, czego się spodziewałem
pas encore utilisé mais confirme à ce que j'attendais
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Organiczny proszek do pieczenia opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczny proszek do pieczenia Ma Vie Sans Gluten nie zawiera skrobi kukurydzianej.
Ten proszek do pieczenia jest idealny do robienia ciast, kulek, herbatników, ciastek, ciasta waflowego,... do puszystych przetworów bezglutenowych o lekkiej konsystencji!
Jak używać ekologicznego proszku do pieczenia?
Zaleca się stosować go w następujący sposób: dodać proszek do pieczenia w tym samym czasie co mąkę. Zaleca się stosować 1 saszetkę na każde 500 g mąki.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Skrobia / skrobia ziemniaczana.
Certyfikat
LV-BIO-02 Rolnictwo UE.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna246 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe61 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka0.5 g
-
Sól16.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.