Organiczna skrobia z tapioki (maniok)
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Skrobia Tapioca (Cassava) BIO bezglutenowa jest idealna do rozjaśniania mąki w ciastach i chlebie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do miękkich chlebów bezglutenowych, które są łatwiejsze do krojenia: 1/5 skrobi z tapioki + 4/5 mąki. W przypadku miękkich ciast bezglutenowych: 1/3 mieszanej skrobi (w tym skrobi z tapioki) + 2/3 mąki. Rozcieńczyć w dnie zimnej cieczy przed włączeniem do preparatu.
Składniki
Maniok.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.