Organiczna mąka żytnia
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobra jakość, marka i ilość białek
Buena calidad, marca y cantidad de proteinas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczna mąka żytnia opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars1
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Biogra Integral Rye Flour Bio dostarcza więcej witamin i składników mineralnych niż biały, ponieważ stosuje się mąki produkowane z pełnego ziarna zbóż.
Wskazanie
Chleb żytni jest bardziej zwarty niż chleb pszenny, ponieważ chleb żytni zawiera mniej glutenu, a jego ciasto nie zatrzymuje tak dużej ilości gazu podczas fermentacji, co czyni go mniej gąbczastym.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie w celu dopasowania do konsumenta.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Razowa mąka żytnia.
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna294 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe59.7 g
-
Białka9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.