Mąka Ciecierzyca Francja
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mąka z ciecierzycy Priméal France to mąka mielona we Francji z całych ciecierzycy. Delikatny mielenie i bardzo słodki smak. Służy głównie do robienia „panisses”, specjalności z południa Francji.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wlać 1 objętość mąki w deszczu w 3 do 4 objętościach zimnej wody, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 20 minut, mieszając, a następnie sól. Wlać gorącą owsiankę do formy do ciasta. Po schłodzeniu pokrój ciasto na plasterki i posiekaj na patelni.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła
Składniki
Ciecierzyca.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna364 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50.7 g
-
Cukry2.8 g
-
Błonnik pokarmowy9.7 g
-
Białka21.7 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.