Mąka sorgo ECO
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Moje pieczywo i ciasta robię bezglutenowe
Hago mis panes y masas sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam go w przepisach na chleb bezglutenowy
Lo uso como parte de las recetas de pan sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam go, ponieważ nie biorę glutenu, ponieważ jestem nietolerancyjny
La uso porque no tomo gluten por ser intolerante
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Mąka sorgo ECO opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars2
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka sorgo Salutef ECO jest częścią bezglutenowej linii marki, która jest korzystna dla zdrowia i dobrego samopoczucia ludzi, zachowując wartości tradycyjnego rolnictwa i przemysłu
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie do robienia ciastek, chleba, ciastek, przygotowywania ciasta. Może być stosowany w celu dopasowania do konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Spożywać po otwarciu
Składniki
Mąka z sorgoCertyfikat
ES-ECO-016_CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna322 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry3.4 g
-
Błonnik pokarmowy6 g
-
Białka11.2 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.