Mąka ryżowa neutralna
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
Opis
Wszechstronność mąki ryżowej, wykorzystywana do przygotowywania niezliczonych zdrowych potraw, sprawia, że jest ona jednym z najpowszechniejszych składników każdego dnia, głównie w wyrobach cukierniczych oraz do przygotowywania zdrowych pieczywa, makaronów, tempur i farszów.
Wskazanie
Zachowuje nienaruszone właściwości odżywcze zboża, z którego pochodzi, co czyni go idealnym uzupełnieniem dla osób wrażliwych na gluten. Jakby tego było mało, różne badania podkreślają wartość odżywczą ryżu. Oprócz witamin, minerałów i błonnika zboże to dostarcza do 60% całkowitego białka w diecie w wielu krajach.
Sposób przyjmowania
Polecany do wypieku i przygotowania zdrowych pieczywa, makaronów, tempur i panierek.
Składniki
Mąka ryżowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna365 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe81 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka8 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.