Ekologiczna, bezglutenowa mąka z białego ryżu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Rzemieślnicza mąka ryżowa wytwarzana w kamiennym młynie na bazie zbóż od lokalnych producentów. Produkt organiczny nierafinowany, nienapromieniany. Kolor złamanej bieli.
Sposób przyjmowania
Zaleca się użycie w dowolnym przepisie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła.
Składniki
Bezglutenowy* biały ryż mielony w kamiennym młynie.
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.