Typ „0” mąka z miękkiej pszenicy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobra jakość. Mąka typu „0” nie jest łatwa do znalezienia w Hiszpanii i to mi się podoba.
Muy buena calidad. La harina de tipo "0" no es fácil de encontrar en España y esta me gusta.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Typ „0” mąka z miękkiej pszenicy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Mąka Probios typ "0" z pszenicy miękkiej nadaje się do wypieków oraz do przygotowania słodkich i słonych wypieków.
Wskazanie
Organiczne mąki pszenne Probios są produkowane z pszenicy uprawianej we Włoszech. Wszystkie mąki Probios są pakowane w atmosferze ochronnej, aby zachować swoje właściwości organoleptyczne w czasie.
Sposób przyjmowania
Polecany jest do przygotowywania deserów, ciast, placków ze śliwkami i pączków.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, gorczycy.
Składniki
ekologiczna mąka z pszenicy miękkiej typ "0"
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna1536 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe77 g
-
Cukry1.3 g
-
Błonnik pokarmowy3.5 g
-
Białka11 g
-
Sól0.007 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.