Organiczna mąka z obranych migdałów
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobry produkt, aby móc gotować ciasta i biszkopt bez glutenu.
Buen producto para poder cocinar pasteles bizcocho sin gluten.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczna mąka z obranych migdałów opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
100% mąka migdałowa ma niski indeks glikemiczny i jest uboga w węglowodany. Jest źródłem zdrowych tłuszczów, przeciwutleniaczy, białek roślinnych oraz witaminy E, wapnia, magnezu i miedzi.
Wskazanie
Nie zawiera glutenu, dlatego w dietach bezglutenowych jest stosowany jako zamiennik innych produktów, które go zawierają, np. Mąki pszennej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać zgodnie z gustem konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w zamkniętym pojemniku.
Składniki
Obrane migdały.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna608 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy54 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.2 g
-
Cukry5.3 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka19 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.